ЦСКА няма да може да разчита на Брадли де Нойер

...
ЦСКА няма да може да разчита на Брадли де Нойер
Коментари Харесай

ЦСКА с информация за Де Нойер, магазин на клуба и новия сайт

ЦСКА няма да може да разчита на Брадли де Нойер и в решителния плейофен конфликт против Базел в Лигата на конференциите. От клуба оповестиха, че напълно скоро ще бъде открити физическият магазин и новият уебсайт. Ето какво написаха " алените ".

" Старираме седмицата на решителния плейофен конфликт в Лигата на конференциите с няколко вести от и отвън тима.

След като клубът потърси правата си и апелира пред вероятните инстанции, наказването на Брадли де Нойер след получения червен картон в мача против Сейнт Патрикс е за общо два мача. Това значи, че бранителят ще остане отвън групата в още една среща от европейските клубни шампионати.
 Стана ясно наказването на Брадли де Нойер
Стана ясно наказването на Брадли де Нойер

Левият бек на " алените " ще пропусне два мача

От през днешния ден билетите за семейството на 29.08. към този момент са в продажба и на касите пред стадион " Българска войска ". Работното време е всеки ден сред 11:00 - 18:00 ч., а в деня на мача от 11:00 ч. до края на първото полувреме.

След приемането на всички вероятни разрешителни структурата за физическия магазин на ЦСКА към този момент се слага. Работата на място върви с цялостна мощ, като напълно скоро ще ви зарадваме и с дата за публично разкриване.

На финалната права сме и с стартирането на новия уебсайт на ЦСКА, където по по-достъпен метод ще намирате публична информация за всичко, обвързвано с клуба ", написаха " армейците ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР