ЦСКА направи поредната крачка напред към събарянето на стария и

...
ЦСКА направи поредната крачка напред към събарянето на стария и
Коментари Харесай

ЦСКА с нова крачка към стадиона, Левски търси инвеститор за неговия

ЦСКА направи следващата крачка напред към събарянето на остарелия и построяването на новия стадион. 31-кратните първенци са на финалната правата с четирите компании, които желаят да работят по събарянето на сегашния " Българска войска ".

Остава да се уточнят някои елементи в околните дни. След това ще се вършат обследвания на оборудването и даването на периоди за дейности. След като това стане факт, " Армията " ще бъде опасаната с ограда и ще стартират ремонтните действия.

От клуба и Столична община последователно са почнали да лимитират достъпа до стадиона. Преди дни е излязла публична заповед към този момент да не се паркира в подстъпите му. Очаква се до пролетта оборудването да придобие тип на строителен обект.

Ръководството на Левски стартира работа по търсенето на стратегически вложител за реконструкцията на стадион " Георги Аспарухов " и приемането на оборудването на дълготрайна концесия.

Очаква се развиване по тези въпроси да има още до края на този месец.

Както е известно, на 31 януари с решение на Управителния съвет на клуба бе учредено сдружение " Стадион Георги Аспарухов " ЕАД, което е на 100 % благосъстоятелност на футболния Левски.

" Целта на новоучредената организация е да работи интензивно за възстановяване на цялостната инфраструктура на клуба, в това число и за осъществяване на най-важната стъпка, обвързвана с развиването на Левски, а точно: създаване или цялостна реорганизация на футболен стадион, отговарящ на високите стандарти и упования на сините последователи ", оповестиха тогава от " Герена ".

Шефовете към този момент са провели срещи в тази тенденция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР