ЦСКА изкова успех с 3:1 при визитата си на Арда

...
ЦСКА изкова успех с 3:1 при визитата си на Арда
Коментари Харесай

ЦСКА мушна тройка на Арда, първи е

ЦСКА изкова триумф с 3:1 при визитата си на Арда Кърджали в мач от 16-ия кръг на efbet Лига. „ Червените ” усилиха преднината си пред Лудогорец на пет точки. Шампионите обаче са и с два мача по-малко.

Резултатът в мача бе открит в 31-ата минута. Тибо Вион центрира съвършено от корнер на границата на вратарското поле, където Линдсет технично насочи в далечния ъгъл за 1:0 в интерес на гостите. 

На полувремето Саша Илич предприе две промени в състава си, като играта напуснаха Маурисио Гарсес и Жираир Шагоян, а на техните места се появиха Жеферсон и Лазар Туфегджич.

В началните минути на втората част домакините стигнаха до първите си корнери пред вратата на Густаво Бусато, които не затрудниха бразилския пазач на „ алените ”.

Той обаче нямаше какво да направи в 55-ата минута, когато домакините изравниха. След осъществяване на свободен удар наоколо до наказателното поле на гостите, топката бе пратена към точката на дузпата, където Светослав Ковачев бе оставен непокрит и с обмислен удар с левия крайник, порази задачата за 1:1. Асистенцията за гола бе дело на Иван Коконов. 

ЦСКА доста бързо върна преднината си в резултата с помощта на резервата Дюкенс Назон. Само пет минути, откакто се появи на терена, нападателят осъществя за 2:1 в интерес на „ алените ”. След центриране от ъглов удар, Амос Юга се оправи с Тонислав Йорданов в наказателното поле, а топката попадна в Назон отляво. Хаитянинът овладя и неотложно стреля по диагонала, с цел да преодолее Анатолий Господинов.

Крайния резултат в срещата бе завършен в 90-ата минута, когато Марселиньо Кареасо вкара красиво попадение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР