ЦСКА и Лудогорец продължават в третия предварителен кръг на Лига

...
ЦСКА и Лудогорец продължават в третия предварителен кръг на Лига
Коментари Харесай

ЦСКА напред с дузпи, Лудогорец с 4:0

ЦСКА и Лудогорец не престават в третия прелиминарен кръг на Лига Европа. Червените минаха през преизподнята на дузпите, откакто изгубиха с 0:1 реванша против Осиек, а със същия резултат бяха победили на Българска войска. Майсторович вкара единственият гол в мача, който мина и през продължения. При дузпите Тиаго Родригес, Кери, Николай Бодуров и Али Соу означиха за алените, а Жеферсон пропусна. Вратарят на армейците избави удара на Бочкай, а Шкорич прати топката над вратата и по този начин ЦСКА се класира за идващия кръг, където ще срещне Заря Луганск.
Лудогорец Лудогорец се класира за третия квалификационен кръг на Лига Европа, откакто победи с 4:0 исландския Валур във втория мач от борбата сред двата отбора. Първата среща на острова в Атлантическия океан приключи наедно 1:1 и по този начин с общ резултат 5:1 българите не престават към идващия противник.
Старт на головете даде Дан Битон, който откри в седмата минута, а в 24-ата Жордан Икоко вкара своя дебютен гол с екипа на „ орлите ”. В рамките на две минути – сред 82-ата и 84-ата, пък резервата Якуб Швиерчок осъществя на два пъти, с цел да подпечата солидния триумф за осемкратния първенец на България.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР