ЦСКА и Лудогорец обявиха, че ще съдействат на привържениците си

...
ЦСКА и Лудогорец обявиха, че ще съдействат на привържениците си
Коментари Харесай

ЦСКА организира по-евтино тестване за привържениците си за мача със "Зоря"

ЦСКА и " Лудогорец " оповестиха, че ще спомагат на последователите си да бъдат на идните мачове в евротурнирите в четвъртък. Това ще са първите футболни срещи, за които ще важат новите правила,.

На стадионите ще бъдат допускани фенове с имунизационен документ, със документ за преболедуван COVID-19, както и такива с негативен PCR или антигенен тест.

От ЦСКА оповестиха, че са организирали пунктове за тестване преди дуела с украинския " Зоря " в Лигата на конференциите.

В сряда ще бъдат отворени два пункта - един пред музея на стадион " Българска войска " и един до почитател магазина, като те ще бъдат с работно време от 12 до 19 ч. В четвъртък с изключение на тях ще работят още три пункта към Националния стадион " Васил Левски " с работно време от 11 ч. до 22 ч., оповестяват от клуба. Червените прибавят, че са контрактувани специфични цени - бързият антигенен тест ще коства 10 лв..

Касите на " Българска войска " ще работят от 12 до 19 ч. в сряда, а в деня на мача билети ще се продават и на касите на " Гурко " от 11 ч. до края на първото полувреме на срещата, която стартира в 22:00.

" Лудогорец " заяви, че ще направи всичко допустимо за отваряне на пунктове за проучване на ентусиасти преди дуела с португалския " Брага " в Лига Европа. Очаква се формалната информация от клуба.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР