ЦСКА и Локомотив Пловдив все още очакват да научат размера

...
ЦСКА и Локомотив Пловдив все още очакват да научат размера
Коментари Харесай

Дисциплинарната комисия отложи наказанията за ЦСКА и Локо Пловдив след сбиването на агитките

ЦСКА и Локомотив Пловдив към момента чакат да научат размера на своите санкции от Дисциплинарната комисия към БФС след сбиването на почитателите от двете агитки преди началото на дербито от 13 кръг в efbet Лига.

От Дисципа обявиха, че към момента събират доказателства, с цел да се вземе оптимално обективно и заслужено решение. Намеренията за глоба не бяха доказани, само че историята е безапелационна, че след сходни ексцесии постоянно се стига до солидни санкции за тимовете.

ЦСКА в ролята си на хазаин по всяка възможност ще понесе по-солидна глоба, тъй като не бяха взети нужните превантивни ограничения, с цел да не се стигне до злополучните събития.

Припомняме, че в минути преди дуела се стигна до ескалация на напрежението от двата края на стадион „ Българска войска “. Смята се, че ентусиасти на „ черно-белите “ са инициирали спора със счупени седалки и хвърлени предмети, а по-късно от Сектор „ Г “ щурмуваха пистата, с цел да се включат интензивно в сбиването. Полицията нахлу на стадиона 6-7 минути по-късно, с цел да може и самата среща да стартира без риск за сигурността на футболистите.

Междувременно Черно море получи глоба в размер на 2000 лева от Дисциплинарната комисия за обидни и нецензурни викания по време на семейството против Левски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР