ЦСКА и Левски ще изиграят днес мачовете си от четвъртия

...
ЦСКА и Левски ще изиграят днес мачовете си от четвъртия
Коментари Харесай

Ще възкръсне ли ЦСКА след кошмара в Румъния

ЦСКА и Левски ще изиграят през днешния ден мачовете си от четвъртия кръг на футболното ни състезание след европейските страсти през седмицата. " Червените " позволиха исторически позор против румънския Сепси, до момента в който " сините " се любуваха на удобно класиране за идващия кръг, побеждавайки северномакедонския Шкупи.

ЦСКА - СЛАВИЯ (ДНЕС, 18,45 ЧАСА)

Завърналият се на треньорския пост в ЦСКА Нестор Ел Маестро няма да може да разчита на Юрген Матай, Брадли де Нойер, Бисмарк Чарлс, Браян Морено и Амос Юга за повторния си дебют на " Армията ". Възможно е той да направи някои промени в своя състав, като Иван Турицов и новият капитан Мено Кох да останат запаси, а " алените " да излязат в система с четирима бранители довечера. Очаква се измежду титулярите да бъде Данило Асприля, който да се подвизава на десния фланг, а отляво да бъде Матиас Фаетон. Атаката ще води Дюкенс Назон. 

Славия започва сезона с победа с 1:0 като посетител на Етър, а по-късно отстъпи с 0:2 на Ботев Враца под Околчица. В часовете преди дуела " белите " продадоха бранителя Натан Гасама на съветския Балтика Калининград. Треньорът Хосе Мари Бакеро не може да разчита на Светослав Вуцов и Георги Търтов, които лекуват травми. Очаква се новото попълнение Сибири Кейта да започва от първата минута. 

Предвиждането ни е, че ЦСКА ще покаже друго лице спрямо това в Румъния и ще завоюва с лекост мача на " Армията ". ПРОГНОЗА: 1 (ХК-1) 2

 

ЛОКО (ПД) - ЛЕВСКИ (ДНЕС, 21,15 ЧАСА) Мачовете сред двата тима постоянно са чакани с голям интерес. Така е и в този момент. И двата тима са в челото на класирането и разполагат с най-хубавите офанзиви от началото на сезона. Днешните домакини събраха 7 точки след тъждество 1:1 против Ботев Пловдив и победи над Локомотив София с 4:2 като посетител и 4:0 над Ботев Враца. 

Локомотив продаде Пиер Зебли в Азербайджан, а се чака след мача през днешния ден да стори същото и с Бабакар Дион, който да поеме към Швейцария. Треньорът Александър Томаш няма да може да разчита на контузените бранители Джовани Трупе и Тодор Павлов. Бразилецът Лео Сена към момента е без картотека. Очаква се наставникът на " смърфовете " да заложи на Димитър Илиев и Георги Минчев в предни позиции, а в офанзива ще им оказват помощ Джовани Маркес и Дион. 

" Сините " уредиха с картотека новото си попълнение Дарлан, като се чака бразилецът през днешния ден да стартира като титуляр. Николай Костов ще би трябвало да взема решение кой от играчите си без паспорт от страна в Европейския съюз да остане отвън групата, като най-вероятно това ще е един всред Рикардиньо и Роналдо. Другото ново попълнение Асими Фадига също е гласен за титуляр. Аут поради контузии са Кристиан Димитров и Билал Бари.Предвиждането ни е за оспорван и забавен мач на " Лаута ", като най-вероятният излаз е равенството. ПРОГНОЗА: Х: 3,33 

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР