ЦСКА е обичан в цяла България и извън границите на

...
ЦСКА е обичан в цяла България и извън границите на
Коментари Харесай

Професори, доценти, армейци - в Техническия университет обичат ЦСКА!

ЦСКА е обичан в цяла България и отвън границите на нашата татковина. ЦСКА е обществен феномен, който сплотява под емблемата си милиони хора. Много са фен клубовете на " армейците " у нас и в чужбина. Но един направи изключително усещане. Защото е формиран от професори, доценти, преподаватели в софийския Технически университет.

" Фен клуб на ЦСКА в ТУ-София " е формирано от 109 члена. Вчера се организира Общото заседание на Сдружението, а по-късно и Коледното празненство. ТОПСПОРТ беше поканен на събитието.
 Снимка 599501
Източник:

В препълнената заседателна зала на университета потвърдени госпожи и господа от сферата на образованието се бяха събрали поради своята огромна обич - ЦСКА. Специални техни посетители бяха легендата на клуба Георги Велинов и изпълнителният шеф Филип Филипов. Джони показа своята автобиографична книга, дълго време раздаваше подписи върху нея. Филипов пък отговори откровено на безусловно всички въпроси, заложени му от аудиторията. Естествено, всичките свързани с ЦСКА. На събитието беше и Александър Попов. Както и именитият треньор по бокс Тодор Занданов, който е почетен член на Сдружението.
 Снимка 599503
Източник:

Присъстваха и членове на Сдружение " Червени сърца ", което в качеството си на юридическо лице е групов член на " Фен клуб на ЦСКА в ТУ-София ".
 Снимка 599508
Източник:

Филип Филипов благодари за поканата, след което подари на почитател клуба специфичен плакет с емблемата на ЦСКА и на Сдружението. Както и писмо от притежателя Данаил Ганчев. Той не съумя да участва персонално поради поредна среща, обвързвана с построяването на новия стадион на 31-кратния първенец.
 Снимка 599504
Източник:

Беше изложен и снимков материал от най-мащабния план на Сдружението през тази година - основаването на имитация на първата шампионска купа на ЦСКА от 1948 година, която е в музея на стадион " Българска войска ".
 Снимка 599506
Източник:

Всички в залата се сплотиха към концепцията, че ЦСКА би трябвало да бъде едно цяло - тим, управление и почитатели. Че този сезон възможностите за купа са в действителност огромни. Всички си пожелаха точно това за идната година. И първа копка на новият стадион.

ЦСКА е богат със своята аудитория. А тя, както се убедихме и нощес, обича тима си с цяло сърце, безусловно.
 Снимка 599505
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР