ЦСКА е направил сериозен удар, изпреварвайки доста европейски отбори за

...
ЦСКА е направил сериозен удар, изпреварвайки доста европейски отбори за
Коментари Харесай

ЦСКА е направил сериозен удар, изпреварвайки доста европейски отбори за подписа на Линдсет

ЦСКА е направил сериозен удар, изпреварвайки много европейски тимове за подписа на Джонатан Линдсет, оповестява британският " Filbertway ". Според изданието редица локални отбори би трябвало да съжаляват, че са изпуснали 26-годишния халф.

" Джонатан Линдсет, определян за най-хубавия състезател в норвежката Елитесериен, мина от Сарпсборг 08 в софийския ЦСКА. Това е състезател, който разцъфна късно за първокласен футбол. Играеше в ниските равнища в Норвегия, носейки екипа на Мьондален за няколко сезона, а по-късно Одд необичайно му разреши да напусне след 6 гола в пет мача.

Представянето му в Сарпсборг беше видяно в Европа и до момента в който другите се чудеха по какъв начин да работят и проспаха обстановката, ЦСКА ги изпревари. Въобще е чудно по какъв начин в Англия изтървахме подобен състезател.

Линдсет е трудолюбив халф, който има нюх за извеждащи подавания и вкарването на голове. За Сарпсборг 08 има 18 гола в 101 мача. Със сигурност ще следим неговото развиване, защото няма да е изненада, в случай че той скоро получи и първата си покана за националния тим на Норвегия ", гласи публикацията на " Filbertway ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР