ЦСКА е много близо до изходящ трансфер. Червените преговарят с

...
ЦСКА е много близо до изходящ трансфер. Червените преговарят с
Коментари Харесай

ЦСКА готви нов трансфер на американския пазар

ЦСКА е доста покрай произлязъл трансфер. " Червените " договарят с тим от Съединени американски щати за предоставяне чартърен на Едвин Джеси. Ако той впечатли там, правата му могат да бъдат изплатени.
 УЕФА обърка проектите на ЦСКА за Европа
При реализиране на договорката, това ще е втори трансфер на ЦСКА в Съединени американски щати след продажбата на Антон Недялков в Далас. Защитникът обаче бързо се върна в България, с цел да заиграе изненадващо в Лудогорец.

Ето какво написа в уеб страницата на клуба:

" Армейци,

с цел да се избегнат спекулации в медиите, желаеме да Ви уведомим, че сега клубът ни води заключителни договаряния за трансфер на нашия футболист Едвин Джеси в мощния шампионат на MLS.

Той не отпътува за лагера на алените в Австрия, тъй като предстоят да се завършват съответни елементи по договора, след което публично ще обявим името на новия му тим зад океана.

Офанзивният халф ще играе там като преотстъпен до Нова година и при активиране на избрани клаузи, правата му могат да бъдат изплатени напълно ".

Междувременно спортният шеф на ЦСКА Кристиано Джарета показа какви са задачите му с клуба. Той желае да върне остарялата популярност на " алените ", като разкри това в станалите си към този момент обичайни изявленията за изданието Tuttomercatoweb.

" ЦСКА е един позитивен опит в моето развиване. За да си сполучлив състезателен шеф с добра визитка, би трябвало да имаш стаж и в чужбина. Още преди имаше моменти, в които се усещах подготвен да изляза отвън Италия. Сега съм тук и желая да изградя тим, който да печели победи и купи ", съобщи Джарета.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР