ЦСКА-2 отстъпи с 80:87 на Миньор 2015 във втория полуфинален

...
ЦСКА-2 отстъпи с 80:87 на Миньор 2015 във втория полуфинален
Коментари Харесай

Александър Александров пред Sportal.bg: ЦСКА има сили да спечели серията с Балкан

ЦСКА-2 отстъпи с 80:87 на Миньор 2015 във втория полуфинален мач от район Запад на ББЛ А група и ще се бори за третото място в класирането. Баскетболистът на " армейците " Александър Александров, който постоянно попада и в сметките на треньора Росен Барчовски за първия тим, застана пред камерата на Sportal.bg , с цел да разкрие аргументите за провалянето. Той разяснява и последствията от дисквалификацията му във втората част на срещата, както и идната полуфинална серия сред ЦСКА и Балкан в Националната баскетболна лига. 

- Миньор се оказа неизпълним противник за ЦСКА, за какво се получи по този метод в тази серия? 
- Не знам. Много работихме, гледахме и видео за Миньор, просто по този начин се получиха нещата. Имаме по-малко опит, по-млад състав сме и просто нямаше по какъв начин...те ни победиха с опит, с класа. 

- С какво друго, чисто баскетболно ви превъзхождаха съответно в днешния мач? 
- Не мисля, че с нещо баскетболно ни превъзхождат, просто са по-опитни и имат момчета, които са играли в НБЛ и опитът просто надви. 

- Според теб до каква степен дисквалификацията ти се отрази на тима, тъй като ти таман се разигра... 
- Да, усещах се добре през днешния ден, можех да оказа помощ на тима, само че просто по този начин се получи, че ме дисквалифицираха. Видя се разликата, поведоха ни с 10 точки на полувремето, тъкмо като излязох и нямаше по какъв начин... 

- Това ли беше допустимо най-лошият противник за ЦСКА по пътя към финалите? 
- Най-лошият, може би да, тъй като са първи в нашия район. Това място, на което сме сега го одобряваме за триумф, тъй като сме единствено с юношеския тим. И Балкан даже не стигнаха до тук, БУБА също. Единствено ние с юношеския си тим стигнахме до тук, в този момент ще се борим за третото място и ще дадем всичко от себе си. 
 
20  ЦСКА II - Миньор (Перник)
- Няма по какъв начин да не те попитам и за НБЛ, тъй като ти попадаш и в сметките на Росен Барчовски за първия тим на ЦСКА. Сега следва полуфинална серия с Балкан, какви са упованията ти за нея? 
- Разбира се, че упованията ми са да победим. Много сложна серия ни чака. Готвим се с тима. Радвам се, че попадам в състава, тази година усетих супер доста развиване като играя с такива играчи. Готвим се и каквото стане. 

- Има ли сили ЦСКА да завоюва тази серия и с какво можете да надделеете над Балкан? 
- Да, несъмнено има сили. Само би трябвало всички да сме готови изцяло и да сме здрави, без травми.

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР