ЦСКА 1948 посреща Берое в мач от осминафилната фаза на

...
ЦСКА 1948 посреща Берое в мач от осминафилната фаза на
Коментари Харесай

Силният домакин ЦСКА 1948 се точи на Берое за Купата

ЦСКА 1948 посреща Берое в мач от осминафилната фаза на Купата на България. Срещата е с начален час 14:30 и ще се излъчва по DIEMA SPORT. Може да я наблюдавате и с NOVSPORT.COM.

ЦСКА 1948 навлиза във все по-добра форма, а отборът на Николай Панайтов е извънредно мощен хазаин през тази акция. " Червените " имат единствено едно проваляне пред лична аудитория във всички шампионати от началото на сезона, като тя пристигна в евротурнирите от ФКСБ. ЦСКА 1948 игра край в шампионата през миналия сезон.

Берое е неуверен, като реализира извънредно сложна победа в предишния кръг на конкуренцията, отстранявайки Бдин Видин с дузпи. Тимът от Стара Загора идва в Бистрица като новобранец, само че ще играе освободено и ще желае да сервира изненадата, отстранявайки един от кандидатите за трофея.

Отборът на Николай Панайотов записа две следващи победи като посетител в шампионата - 3:0 над Арда (Кърджали) и 3:1 над Хебър (Пазарджик), с което държи постоянна позиция в топ 6. 

На вратата на ЦСКА 1948 ще застане националът Даниел Наумов, който остана запаса в Пазарджик, само че се наложи да влиза, след като Генадий Ганев получи червен картон. В контузии пък са Симеон Петров и Радослав Кирилов, като наставникът на " алените " изрази вяра двамата да се завърнат допустимо най-бързо в строя. Трайно контузени в отбора от Бистрица не престават да бъдат Евгений Сердюк и Джонатан Перейра.

Берое на Хосе Луис Ачиари няма съществени кадрови проблеми преди гостуването на стадион " Витоша ", където дуелът ще се реши след 90, 120 или повече минути. На линия за мача е аржентинският нападател Сантиаго Годой, който изтърпя своето наказване срещу Крумовград. В последния турнирен мач на заралии в сметките на Ачиари се завърна един от главните играчи в отбора му - Енцо Ойос.

Вероятни сформира:

ЦСКА:  Наумов, Фуртадо, Виячки, Елитон, Василев, Чочев, Пишевич, Русев, Ценов, Педриньо, Вутов  БЕРОЕ: Ачинели, Каскарда, Минго, Скуадроне, Говеа, Ласо, Сейхас, Пачаме, Ойос, Трибуле, Годой Стадион:  " Витоша ", Бистрица 
Съдия: Георги Кабаков 
Начало: 14:30 часа

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР