ЦСКА 1948 направи 1:1 с ЦСКА-София в 34-я кръг на

...
ЦСКА 1948 направи 1:1 с ЦСКА-София в 34-я кръг на
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 измъкна 1:1 от ЦСКА-София

ЦСКА 1948 направи 1:1 с ЦСКА-София в 34-я кръг на елита. Така ЦСКА 1948, който в предишния кръг, в този момент дава късмет на зелените да се върнат още веднъж там. За тази цел Лудогорец би трябвало да победи Левски.

През първото полувреме ЦСКА-София владееше повече топката и нападаше по-сериозно. Тобиас Хайнц и Иван Турицов имаха шансове за гол, само че ги пропуснаха. В 40-ата минута Тибо Вион хвърли от тъч в наказателното поле на гостите, Петров почисти, Енес Махмутович стреля мощно по земя и вкара за 1:0. Малко по-късно Гарсес изпревари Грънчов, само че пропусна да направи 2:0. Секунди преди почивката Педриньо стреля, Бусато сбърка и ЦСКА 1948 изравни за 1:1.

На почивката треньорът Саша Илич пусна в игра Дюкенс Назон на мястото на Лазар Туфегджич. В 52-ата минута Умарбаев спъна жестоко Юрген Матай. От последвалия директен свободен удар Хайнц нацели напречната греда., а в игра се появи Менно Кох. След това на мястото на Джонатан Линдсет в игра се появи Станислав Шопов. В 73-ата минута Хайнц центрира от корнер и Кох стреля с глава, само че над вратата.

Главният съдия Радослав Гидженов даде осем минути добавено време. В предпоследната от тях Амос Юга подаде към Дюкенс Назон, който смъкна топката към Тобиас Хайнц. Той стреля, само че топката бе блокирана от тялото на Парвиз Умарбаев. Оказа се обаче, че при играта на Назон топката е срещнала ръката на Ангел Грънчов. ВАР се намеси и Гидженов отсъди дузпа.

След куп разправии в 102 минута зад топката застана Иван Турицов. Той обаче стреля настрана от дясната греда.

Последният мач на ЦСКА-София е на 7 юни против Левски.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР