ЦСКА 1948 и Черно море завършиха наравно 1:1 в мач

...
ЦСКА 1948 и Черно море завършиха наравно 1:1 в мач
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 и Черно море поделиха точките в Бистрица

ЦСКА 1948 и Черно море приключиха наедно 1:1 в мач от десетия кръг на Първа лига. На стадион " Витоша " в Бистрица " алените " стопираха " моряците " по пътя към първото място, на което и след този кръг ще продължи да бъде тимът на Локомотив Пд. Преди дуела, някогашният ментор на " армейците " Тодор Янчев и офанзивният футболист Георги Русев бяха отличени от оперативния шеф на клуба Стойчо Младенов надлежно с бронзов орден за третото място предишния сезон и достигането до кота 100 мачове с тима.


Възпитаниците на Илиан Илиев съумяха да поведат в добавеното време на първата част, когато прецизен за варненци бе Атанас Илиев след асистенция на Алекс Фернандес. Второто полувреме обаче стартира с по-активни дейности на домакините, като след няколко блокирани изстрела топката в последна сметка попадна в мрежата на Иван Дюлгеров. Русев центрира чудесно в 73-та минута и новото попълнение на " армейците " Видар Орн Кяртансон, който се появи малко преди този момент от аварийна пейка на мястото на Рууни Ева, откри топката с глава и означи първия си гол с екипа на ЦСКА 1948 за 1:1.

Исландският нападател бе на добра позиция и скоро по-късно, само че друга от промените на Николай Панайотов - Радослав Кирилов, не подаде в наказателното поле по най-хубавия вероятен метод. От другата страна Мазир Сула провокира положително избавяне от Даниел Наумов. До края не паднаха нови голове и по този начин двата отбора поделиха точките.

Така Черно море пропусна да оглави класирането, въпреки и краткотрайно, като е втори с 24 точки, на пункт зад лидера Локо Пд, който на следващия ден посреща Славия. ЦСКА 1948 е пети с 14 пункта.

В идващия промеждутъчен кръг " алените " гостуват на Берое във вторник, до момента в който " моряците " ще търсят връщане към успехите при семейството си на Ботев Пд в същия ден. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР