ЦСКА 1948 до момента е с 2 от 2 в

...
ЦСКА 1948 до момента е с 2 от 2 в
Коментари Харесай

Ще продължи ли ЦСКА 1948 победния си път

ЦСКА 1948 досега е с " 2 от 2 " в българския футболен хайлайф, като третият мач с Арда бе отсрочен поради присъединяване в Лига на конференциите. Днес " алените " ще опитат да запазят 100-процентовия си актив след семейството на Хебър. С късния дуел Берое - Крумовград пък ще бъде комплицирана точка на този четвърти кръг.

ЦСКА 1948 - ХЕБЪР (19,00 ЧАСА)

След трагичното отпадане от ФКСБ, тимът на ЦСКА 1948 ще се концентрира напълно във вътрешното ни футболно състезание. Треньорът Атанас Рибарски разполага с голям брой футболисти и може да избере най-хубавото за идния конфликт с отбора на Любо Пенев. В последните няколко дни настойчиво се заприказва за трансфер при " алените " и на национала от Интер Никола Илиев, който ще бъде преотстъпен от италианския гранд.Хебър се показва устойчиво от началото на сезона, като има в актива си 4 точки. Любо Пенев ще има още по-голяма мотивация в днешния мач, откакто предходния тим, който водеше бе точно ЦСКА 1948.

Предвиждането ни е за нова безапелационна победа на ЦСКА 1948

ПРОГНОЗА: 1 (ХЕНДИКАП -1)  1,96  БЕРОЕ - КРУМОВГРАД (21,15 ЧАСА)

Берое стартира мощно сезона, като след три мача има две победи. В последния кръг, обаче тимът загуби от Хебър с 0:1 и все още заема шестото място във краткотрайното класиране. През предходната седмица Берое ненадейно се раздали с капитана си Симеон Мечев, като към тази история останаха доста неясноти. Тимът от Стара Загора ще разчита съвсем напълно на чужденци, голямата част от които са аржентинци и италианци. Засега качествата на множеството от тях остават мистерия.Крумовград започва по желан метод историческия си първи сезон в елита на българския футбол, като победи с 3:1 първенеца Лудогорец. Последваха, обаче загуби от ЦСКА (0:1) и Черно море (1:3). В последната среща Крумовград стоеше сносно на терена, като пропусна своите шансове и в края бе осъден от " моряците ".Предвиждането ни е за оспорван и равносилен дуел под Аязмото. ПРОГНОЗА: Х 3,40
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР