Циците на най-едрогърдата холивудска тийнзвезда са вече спихнати. През последните

...
Циците на най-едрогърдата холивудска тийнзвезда са вече спихнати. През последните
Коментари Харесай

17-годишна холивудска звезда в паника: Олеле! Циците ми ще избухнат!

Циците на най-едрогърдата холивудска тийнзвезда са към този момент спихнати. През последните няколко години гърдите на актрисата с гръцки корени от сериала " Модерно семейство " Ариел Уинтър пораснаха неимоверно. От плоска като дъска госпожица тя се трансформира в фантазия за порноиндустрията. Само за три-четири лета 17-годишната звезда стига до големия размер на сутиен чашка F. За всички пубертетки тези цици са идеал, само че Ариел несъмнено страда от обстоятелството, че има големи гърди. „ Имах страшни болки във врата, проблеми с гръбначния дирек. Отдавна приказваме с моя доктор за този проблем, най-после взех решение - хайде, дано го създадем ", споделя актрисата. Освен нетърпимата болежка, която изпитва, Ариел е на път да загуби и кариерата си. В последните сезони на "Модерно семейство ", където тя играе подрастващата Алекс, й се постанова да носи развлечени пуловери и да пристяга циците си с колани, единствено и единствено да не изпъкват толкоз.

Гърлата взема решение да се подложи на редукционна мамопластика, а точно смаляване на гърдите. В доста страни този тип интервенции са неразрешени за малолетни заради обстоятелството, че в тази възраст гърдите не стопират да порастват. Случаят на Ариел изисква точно хирургическа интервенция. Тя не крие обстоятелството, че през юни тази година се подлага на мъчителната намеса.

Ариел се разголи за първи път след редукцията на церемонията по връчването на премиите „ Еми “. Тя наподобява доста по-щастлива и получава поддръжката на дългогодишното си гадже Лоурен, който към момента има с какво да цялостни шепи. Въпреки всичко деколтето на пубертетката още веднъж съумява да закове погледите на мъжете. Според нея тя се усеща доста по-добре в новия си размер сутиен. Макар видимо разликата да не е огромна за Ариел, тежестта, която е премахнала, е голяма.

"Спя доста по-спокойно и се усещам ужасно. Болката, която изтърпях, си заслужаваше. Сега мога да си закупувам умерено облекла и сутиени каквито ми харесват ", показа разчувствана актрисата. /БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР