Циститът е често срещана инфекция на пикочните пътища, която засяга

...
Циститът е често срещана инфекция на пикочните пътища, която засяга
Коментари Харесай

Връзка магданоз с бира гонят цистита за ден

Циститът е постоянно срещана зараза на пикочните пътища, която визира милиони хора по света. Причинява се от бактерии, които навлизат в пикочния мехур и предизвикват инфектиране, което води до мъчително уриниране, постоянно уриниране и други неприятни признаци.

Докато антибиотиците постоянно се предписват за лекуване на цистит, има и естествени средства, които могат да оказват помощ за облекчение на признаците. Едно такова средство е композиция от магданоз и бира.

Как магданоз и бира лекуват цистит

Магданозът е билка, известна със своите диуретични и противовъзпалителни свойства. Често се употребява в обичайна медицина за лекуване на инфекции на пикочните пътища и камъни в бъбреците.

Бирата, въпреки това, съдържа хмел, който има антимикробни свойства, които могат да оказват помощ в битката с бактериите, причиняващи цистит.

За да извършите лекарството от магданоз и бира при цистит, започнете, като нарежете шепа пресни листа от магданоз и ги прибавете към халба бира. Оставете сместа да престои няколко часа, с цел да може магданозът да се влива в бирата. След това прецедете сместа, с цел да отстраните листата на магданоза и изпийте бирата.

 Връзка магданоз с бира гонят цистита

Комбинацията от магданоз и бира може да помогне за изхвърлянето на бактериите от пикочния мехур и да понижи възпалението, което може да помогне за облекчение на признаците на цистит. Въпреки това е значимо да се означи, че това лекарство не е сурогат на здравното лекуване, и всеки, който изпитва признаци на цистит, би трябвало да потърси медицински съвет от медицински експерт.

В допълнение към лекарството с магданоз и бира, има и други естествени средства, които могат да оказват помощ за облекчение на признаците на цистит. Пиенето на доста вода може да помогне за изхвърлянето на бактериите от пикочния мехур, до момента в който сокът от алена боровинка може да помогне за попречване на залепването на бактериите по стената на пикочния мехур. Приемът на пробиотици също може да помогне за възобновяване на салдото на здрави бактерии в пикочните пътища, което може да помогне за попречване на инфекции.

Ако прибавим една чаша чай от Златна пръчица към комбинацията магданоз и бира, ще реализираме забележителни резултати. Важно е да отбележим, че Златна пръчица е билка, която се приема до отшумяване на признаците.

В умозаключение, композиция от магданоз и бира може да помогне за облекчение на признаците на цистит за един ден, само че е значимо да потърсите лекарска помощ за вярно лекуване.

Включването на естествени медикаменти като пиянство на доста вода, сок от алена боровинка и пробиотици също може да помогне за попречване и ръководство на инфекции на пикочните пътища.

Вижте още верни храни при цистит.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР