Цистерните от дерайлиралата композиция в района на гара Пловдив вече

...
Цистерните от дерайлиралата композиция в района на гара Пловдив вече
Коментари Харесай

Борисов кацна в Пловдив, областният управител му докладва за жп инцидента

Цистерните от дерайлиралата комбинация в региона на гара Пловдив към този момент са изтеглени на задоволително разстояние от гарата. Двата локомотива от композицията също са изправени и нормализирани и следва напълно скоро да бъдат изтеглени на безвредно разстояние от гара Пловдив. Това рапортуваха на министър-председателя Бойко Борисов регионалният шеф на Пловдив Здравко Димитров и шефът на ОД на МВР-Пловдив старши комисар Атанас Илков, заяви пресслужбата на Министерския съвет, представен от Българска телеграфна агенция.

Премиерът Борисов е кацнал непосредствено в Пловдив на връщане след присъединяване си в Мюнхенската конференция по сигурността, с цел да се запознае персонално и на място със обстановката към случая. Областният шеф Здравко Димитров е уведомил премиера, че изрично няма приключване на газ както по време на случая, по този начин и след него. Димитров е докладвал на министър-председателя от 7.30 ч. сутринта на всеки кръговиден час за дейностите на всички държавни институции, които са работили на мястото на повредата.

Премиерът Борисов е бил осведомен още, че следствието на случая е поето от следователите от Националната следствена работа и се правят всички нужни процесуално-следствени дейности.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР