Цирковете са затворени по време на пандемията, така че много

...
Цирковете са затворени по време на пандемията, така че много
Коментари Харесай

Цирк се спаси от фалит с продажба на изпражнения

Цирковете са затворени по време на пандемията, тъй че доста от тях се борят да останат на повърхността през последните месеци. Те го одобряват още по-зле, защото имат десетки животни, които би трябвало да се хранят всекидневно, тъй че са принудени да намерят истински решения, с цел да не банкрутират.

Циркът Krone, в Мюнхен, Германия, излезе с миризлива, само че печеливша бизнес концепция: да продаде буркани с изпражнения от своите 26 лъва и тигри за 5 евро всеки.
  Цирк се избави от банкрут с продажба на изпражнения (СНИМКИ)
Лудата концепция стартира като смешка, предопределена да накара хората да се смеят, само че бурканите с фекалии от огромните котки се оказаха толкоз известни, че циркът сътвори дребен магазин, тъкмо пред централата на Мюнхен, където да могат да се купуват. Работното време е сред 10:00 и 14:00 ч.

 Цирк се избави от банкрут с продажба на изпражнения (СНИМКИ)
Вярвате или не, хората не просто купуват бурканите, с цел да поддържат цирка и неговите животни, или да го оферират на другари като смешка, доста от тях в действителност го употребяват. Очевидно лъвът и тигърът поп е отличен за отбиване на вредители и доста от клиентите на Krone му се доверяват.

" Казаха ми, че държи котките на двора и от този момент научихме, че също по този начин държи животните отвън колата, където те изяждат всички електрически проводници ", съобщи дресьорът на лъвовете Мартин Лейси.
 Цирк се избави от банкрут с продажба на изпражнения (СНИМКИ)
Той прибавя, че даже малко количество стратегически ситуирано тигрово или лъвско изпражнение може да задържи множеството животни от котки до дива свиня на разстояние. Ефективността му като средство за отблускване на животни беше похвалена онлайн и циркът генерира толкоз нужния приход.

Въпреки това, шансът на цирка може да свърши скоро, защото откакто новината за новия му артикул стартира да се популяризира, немска група за правата на животните стартира да ги притиска.

Групата Aktionsgruppe твърди, че е тествала лъвски фекалии в лаборатория и е разкрила високоустойчива бактерия, която може да засегне както дивата природа, по този начин и хората. Тя моли управляващите да подхващат дейности.

Германският цирк разгласи, че ще изпрати проби до здравните управляващи, само че подозира, че изказванията на Aktionsgruppe са неоснователни. Мартин Лейси съобщи, че циркът от дълго време е цел на деятели поради осъществяванията си с животни.

Krone разгласи, че част от 5-те евро, получени от продажбата на буркана с кокошка, ще отидат за благотворителна цел за възстановяване на изискванията на живот на животните в плен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР