ЦИК заличи като избрани за депутати още двама представители на

...
ЦИК заличи като избрани за депутати още двама представители на
Коментари Харесай

Още двама депутати се отказаха от място в парламента

ЦИК заличи като определени за депутати още двама представители на политически сили въз основа на постъпили от тях заявки. Това стана ясно на онлайн предавано съвещание на изборния орган.

На база на заявление от 7 октомври т.г. от Деян Николаев Николов, регистриран претендент за народен представител от кандидатска листа на „ Възраждане “ в 24 Многомандатен избирателен регион София, комисията реши той да бъде премахнат от листата в листите на „ Възраждане “ в 24 МИР в столицата, съобщи Българска телеграфна агенция.

Гласувано беше и аналогичното искане от 6 октомври т.г. от Димитър Иванов Аврамов от кандидатската листа на Движение за права и свободи в 12 избирателен район-Монтана. В заявката си той също афишира, че желае да бъде премахнат и да не бъде разгласен за определен за депутат. С решението на ЦИК той следва да бъде премахнат от листата, в който попада.

Вчера бе гласуван и отводът на ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов от място в Народното събрание и на други определени за народни представители.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР