Цеци Красимирова разпуска по родното Черноморие, но без своя американски

...
Цеци Красимирова разпуска по родното Черноморие, но без своя американски
Коментари Харесай

Цеци Красимирова на море без милионера

Цеци Красимирова разпуска по родното Черноморие, само че без своя американски брачен партньор милионер, с който подвигнаха обилна женитба тази година. Това породи клюки, че двамата не са в положителни връзки и в скоро време нищо чудно да чуем новината за … бракоразвод.

Само по татуировки и изрязан бански, брюнетката тези дни събира слънчеви лъчи на плажа при къмпинг „ Арапя “. По-голямата част от времето си обаче брюнетката прекара в тузарско заведение край морето. Фаталната манекенка пази стройна фигура, като се храни само със свежи салати и натъртва на повече течности и фрешове.

Направи усещане, че Красимирова заобикаля да пие алкохол, до момента в който стои на плажното барче. Единствено си разрешава по чаша изстудено бяло вино дневно, писа „ България Днес “. Цеци бе разпозната от други летовници, само че никой не посмя да я тормози или заговаря. Компания й вършат само няколко нейни другари.

Красимирова неотдавна се завърна от своя меден месец. Тя и Майкъл Струмейтис отпътуваха по екзотични дестинации единствено ден след грандиозната женитба. Новоизлюпеното семейство бе на остров Фиджи, а през юли Цеци сподели фотоси и от синьото Карибско море. Вероятно в този момент Цеци е решила да си почине от фамилния живот, връщайки се сама в България. Или пък нещата сред тях са доста по-сериозни и са пред разлъка?
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР