Цеца запали свещ и почете паметта на покойния си съпруг

...
Цеца запали свещ и почете паметта на покойния си съпруг
Коментари Харесай

24 години след убийството му: Цеца още плаче за Аркан

Цеца възпламени свещ и уважи паметта на починалия си брачен партньор Желко Ражнатович - Аркан, който бе погубен през 2000 година. Певицата неведнъж е подчертавала, че той е бил и си остава любовта на живота ѝ, както и че никой няма да може да заеме неговото място в сърцето ѝ. Двамата се ожениха на 19 февруари 1995 година.

Всяка година, в деня на неговата гибел, фамилията се събира пред гроба му и отдава респект. Заради това от Испания дойде и дъщерята на Цеца и Аркан -  Анастасия, а брат ѝ Велко я посрещна на летището, означават сръбските медии.

" Гордея се, че съм негово дете и че той беше това, което беше и че толкоз доста обичаше и защитаваше страната ни. Винаги ще се гордея с това и ще го обичам вечно. Всеки ден ми се желае баща да е тук и да мога да го прегърна ", показа тя преди време.

Брат ѝ Велко дойде на гробищата дружно със брачната половинка си Богдана, която сега е бременна. Двамата чакат тази пролет да се роди третото им дете. След като всички родственици и познати си отидоха, Цеца и Анастасия се отделиха сами, сядайки на една от околните пейки. Двете останаха сами и се утешаваха, говорейки си безшумно.

Аркан беше погубен на 15 януари 2000 година пред хотел " Интерконтинентал " в Белград, като остави сами брачната половинка си и двете им деца, както и други наследници от предходни бракове. В този ден Цеца също е била в хотела, като по това време тя се е разхождала със сестра си из бутиците вътре. Желко Ражнатович - Аркан, бе определян като кралят на белградския ъндърграунд и създател и пълководец на сръбската доброволческа армия.

Всяка година на този ден Цеца и фамилията ѝ вървят на гробището, с цел да възпламенят свещ. Цялата фамилия се събира дружно на обяд, както повеляват обичаите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР