Церемонията за британските кинонагради БАФТА в неделя вечерта в Лондон

...
Церемонията за британските кинонагради БАФТА в неделя вечерта в Лондон
Коментари Харесай

Без дизайнерски рокли и чанти с подаръци на наградите БАФТА

Церемонията за английските кинонагради БАФТА в неделя вечерта в Лондон ще бъде по-екологична - аленият килим ще бъде рециклиран , в менюто ще доминират вегански ястия, заяви в. " Дейли мейл ".

Организаторите на церемонията желаят тя да е изцяло въглеродно неутрална , макар че доста от предстоящите звезди ще пътуват със аероплан от Съединени американски щати и различен страни. Пликове с дарове тази година няма да има , нито пластмасови произведения за еднократна приложимост.

Миналата година номинираните за премиите, измежду които Оливия Колман и Лейди Гага, получиха големи чанти с дарове съдържащи шампанско и козметични артикули. Тази година звездите ще получат " портфейл " от " рециклиран пластмасов материал " с " портативни дарове ".

Именитите актриси, които нормално идват на церемонията с неповторими дизайнерски тоалети, бяха помолени да предпочетат нещо, което са носили преди, или да вземат рокля чартърен.

Президентката на английската киноакадемия Пипа Харис насърчи звездите, които ще дойдат в Лондон със аероплан, да компенсират въглеродния отпечатък , в случай че това е допустимо.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР