Церемонията по награждаване на най-добрите баскетболисти у нас за 2019

...
Церемонията по награждаване на най-добрите баскетболисти у нас за 2019
Коментари Харесай

Отмениха церемонията по награждаване на най-добрите баскетболисти у нас за 2019 г.

Церемонията по награждаване на най-хубавите баскетболисти у нас за 2019 година стана следващото обществено всеобщо събитие, което бе анулирано поради ковид. От БФБаскетбол оповестиха, че мероприятието, планувано за 12 март, няма да се състои, откакто през вчерашния ден от Министерски съвет приканиха към анулация на всички всеобщи събития.

Както е известно Министерски съвет разпореди всички спортни събития в България да се организират при закрити врата. Това предложение на Кризистния щаб за битка с ковид бе гласувано от Министерски съвет. Решението е по отношение на откритите и доказани 4 случая на болестта в Габрово и Плевен.

Церемонията, трябваше да се организира на 12 март, четвъртък, от 13:30, в зала " Родина " в националния стадион " Васил Левски ".

От федерацията ще спазят датата и на 12 март ще разгласят в медиите резултатите от Анкетата за Най-добър и Най-добра баскетболист и баскетболистка на 2019 година, най-хубавите млади състезатели в двата пола, а също - Най-добрият треньор за миналата година. Ще бъдат оповестени и имената на най-хубавите ни играчи зад граница, които бяха избрани в допитването до всички треньори и капитани на мъжки и женски тимове у нас (НБЛ и А група дами и мъже), както и до представители на медиите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР