Централното оперативно бюро на ДПС взима решение коя ще е

...
Централното оперативно бюро на ДПС взима решение коя ще е
Коментари Харесай

ДПС решава за кандидат-президентската двойка в неделя

Централното оперативно бюро на Движение за права и свободи взима решение коя ще е претендент президентската им двойка за изборите на 14 ноември тази неделя. Това заяви пред публицисти ръководителят на Движението Мустафа Карадайъ, представен от Нова тв. Той взе участие в конференция на тематика: " Среща на върха: ЕС-Западни Балкани: Преглед и упования ".

Той напомни, че Централният съвет на Движение за права и свободи е решил да издигне свои кандидатури и според решенията на Централния съвет в неделя следва ЦОБ и Централният избирателен щаб да вземат решенията за това кои ще са кандидатурите.

На въпрос дали е допустимо претендентът на Движение за права и свободи за президент да бъде преподавателят по конституционно право проф. Георги Близнашки, ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ разяснява: " Не опонира на законите на физиката ".

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР