Централният научно-изследователски институт за организация и информатизация на здравеопазването на

...
Централният научно-изследователски институт за организация и информатизация на здравеопазването на
Коментари Харесай

Изненадващо: Ето какво помогнало на Русия в борбата с К-19

Централният научно-изследователски институт за организация и информатизация на опазването на здравето на Министерството на здравеопазването на Русия приготви отчет „ Ефектът на ковид COVID-19 върху обстановката в съветското опазване на здравето “.

Централният проучвателен институт уточни, че „ Русия е най-голямата страна в света във връзка с територията, тъй че популацията е много разпръснато, което обективно понижава контактите на хората посред им “ и степента на заболеваемост, написа "Поглед инфо ".

Също по този начин, когато се проучва честотата на заболеваемост, се показва ниската подвижност на руснаците спрямо жителите на Европа и Съединени американски щати.

Отбелязват се характерна роля на имунизациите с БЦЖ и успеваемостта на ограниченията за ограничение на достъпа на ковид до Русия: потенциалът и оборудването на лечебните заведения, въвеждането в употреба на спомагателни инфекциозни лечебни заведения и нужния личен състав.

Припомняме, че ръководителят на съветската страна Владимир Путин разгласи удължаването на неработните дни до 11 май и също по този начин разпореди на държавното управление да приготви критерии за поредни стъпки за излизане от рестриктивните мерки на ковид.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР