Централният нападател на ЦСКА Фернандо Каранга се включи на почти

...
Централният нападател на ЦСКА Фернандо Каранга се включи на почти
Коментари Харесай

Отлични новини за ЦСКА

Централният нападател на ЦСКА Фернандо Каранга се включи на съвсем на цялостни обороти във вчерашната следобедна подготовка на отбора и по всичко проличава, че ще бъде разполагаем на Стамен Белчев за безконечното дерби с Левски в събота от 16:15 часа.

Той пропусна последните два дуела на армейците поради болежка в региона на адукторите, само че към този момент е възобновен, написа " Тема Спорт ".
 ЦСКА с значима информация по отношение на Вечното дерби
ЦСКА с значима информация по отношение на Вечното дерби

Ето детайлности

Бразилецът изгледа загубата от Ботев Пловдив с 0:1 за купата от аварийна пейка, само че не се появи на терена, а по-късно не пътува с отбора за гостуването в Кърджали. Това обаче докара до сериозен скандал, в който 33-годишния футболист се замеси. В обществените мрежи се появиха фрагменти от столично заведение от нощта преди дуела с Арда, на които той танцува и се забавлява в прорез с реда и дисциплината в тима.

" Ако това за Каранга е правилно, не е професионално. Не ми се желае да е правилно. Не съм го гледал (б.р. - видеото), само че чух. При всички случаи, в случай че е правилно, ще имаме диалози. Ръководството ще реши какво да вършим ", сбит бе по тематиката Стамен Белчев след успеха в Кърджали.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР