Централният нападател на Левски - Валери Божинов е на мнение,

...
Централният нападател на Левски - Валери Божинов е на мнение,
Коментари Харесай

Божинов с призив към ръководството на Левски: Георги Тодоров трябва да остане за постоянно!

Централният нападател на Левски - Валери Божинов е на мнение, че краткотрайният ментор на отбора Георги Тодоров би трябвало да бъде назначен за непрекъснато на тази позиция. Според него точно този експерт е в основата на " синия " напредък в последните кръгове на Първа лига.

" Честито на тима, през днешния ден момчетата направиха необикновен мач и зарадвахме почитателите. Отдавна не бяхме вкарвали толкоз голове на " Герена ". Уважение и почит към Черно море, само че заслужени ги победихме през днешния ден ", съобщи Божинов и разяснява обстановката при новия треньор, като съгласно него управлението би трябвало да го задържи за непрекъснато.
 Слави Костов: Тази нощ ще спим умерено
Слави Костов: Тази нощ ще спим умерено

" Когато Левски побеждава, всички са щастливи "

" Искам да поздравя и старши треньора Георги Тодоров, който влага сърце и душа в работата си досега с нас. Вкара въодушевление, вкара усмивки в нашите лица. Той и щабът му са невероятни хора и идваме всеки ден с усмивка и въодушевление ".

" Г-н Тодоров всеки ден приказва с футболистите, вдъхва ни убеденост, по този начин прави, че даже и младите футболисти да се усещат звезди. Виждате, че и Стаси, и Деян, всеки един млад футболист влиза и се раздава. Тези млади момчета заслужават да играят ".
 Левски победи Черно море с 5:1
Левски с първа победа на " Герена " за 2019 година, " сините " с погром над Черно море

Селекцията на Георги Тодоров вкара пет гола на " моряците " и понижи изоставането си от ЦСКА

" Аз в действителност се надявам клубът да направи по този начин, че да остави господин Тодоров на поста, тъй като в действителност заслужава и мисля, че той е верният човек за Левски. Той е левскар, дълги години работи тука, играл е в тима. На Левски му би трябвало левскар и той е верния човек ".

" Но има си управление, господин Колев и господин Бекали вземат решение и дружно с господин Божков ще дефинират какъв да е треньорът. Но този човек заслужава почит с това, което на нас ни вкарва в главите. Върши си доста добре работата и желая да го поздравя за неповторимата работа ".
 Стаси Иванов: Не се тормозя от нищо, въпреки всичко играя в Левски
Стаси Иванов: Не се тормозя от нищо, въпреки всичко играя в Левски

" Георги Тодоров е доста добър експерт "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР