Централната избирателна комисия (ЦИК) е отказала на Продължаваме промяната -

...
Централната избирателна комисия (ЦИК) е отказала на Продължаваме промяната -
Коментари Харесай

"Продължаваме промяната - Демократична България" получи отказ да присъедини още една партия

Централната изборна комисия (ЦИК) е отказала на " Продължаваме промяната - Демократична България " към обединението да се добави партия " Обединени земеделци ". Това се схваща от на изборната администрация, оповестено късно вечерта (20.38 ч.) през вчерашния ден, 25 февруари.

В решението се показва, че разширението на обединението получава отвод, тъй като заявката за това е подадено късно: в 17.40 ч. на 25 февруари, а срокът за претенции за промени в състава и имената на обединенията изтича в 17 ч. на същия ден. " Документите са постъпили след приключването на този период, за което приносителят категорично е известен като това събитие е вписано в Регистъра на Централната изборна комисия ", се показва в решението на ЦИК.
 Съдът анулира решението, което засекретява машинния избор Съдът анулира решението, което засекретява машинния избор

Според информация на " Дневник " от източник от обединението " Обединени земеделци " въпреки всичко поддържа " Продължаваме промяната - Демократична България ", само че нейни представители няма да са част от кандидатдепутатските листи на обединението. Крайният период за регистрация на описите с кандидати за народни представители е 17 ч. на 28 февруари.

Председател на " Обединени земеделци " е Петя Ставрева, сочи информация на на партията. Почетен ръководител е. Тя е щерка на земеделския водач Г. М. Димитров. През последните към 30 година е дълготраен водач на аграрни обединения в България. През 2015 година президентът Росен Плевнелиев.

включва общо шест партии: " Продължаваме промяната " (с водачи Кирил Петков и Асен Василев), сътрудниците им от предходните избори " Средна европейска класа " (Константин Бачийски) и ВОЛТ (Настимир Ананиев), както и " Да, България " (Христо Иванов), ДСБ (Атанас Атанасов) и " Зелено придвижване " (Владислав Панев и Добромира Костова), обединени в " Демократична България ".

 Лена Бориславова ще е в листите на Лена Бориславова ще е в листите на " Продължаваме промяната - Демократична България "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР