Централната избирателна комисия (ЦИК) е отказала на Продължаваме промяната -

...
Централната избирателна комисия (ЦИК) е отказала на Продължаваме промяната -
Коментари Харесай

Без земеделците на Мозер в официалната коалиция на десните

Централната изборна комисия (ЦИК) е отказала на " Продължаваме промяната - Демократична България " към обединението да се добави партия " Обединени земеделци ". Това се схваща от решение на изборната администрация, оповестено късно вечерта (20.38 ч.) през вчерашния ден, 25 февруари, осведоми " Дневник ". Обединени земеделци е основана от доайена на дясното у нас Анастасия Мозер и се съставлява от Петя Ставрева като ръководител. 

В решението се показва, че разширението на обединението получава отвод, тъй като заявката за това е подадено късно: в 17.40 ч. на 25 февруари, а срокът за претенции за промени в състава и имената на обединенията изтича в 17 ч. на същия ден.

" Документите са постъпили след приключването на този период, за което приносителят категорично е известен като това събитие е вписано в Регистъра на Централната изборна комисия ", се показва в решението на ЦИК.

 Новата коалиция включва общо шест партии: " Продължаваме промяната " (с водачи Кирил Петков и Асен Василев), сътрудниците им от предходните избори " Средна европейска класа " (Константин Бачийски) и ВОЛТ (Настимир Ананиев), както и " Да, България " (Христо Иванов), ДСБ (Атанас Атанасов) и " Зелено придвижване " (Владислав Панев и Добромира Костова), обединени в " Демократична България ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР