Централната избирателна комисия трябва да гарантира по всякакъв начин участието

...
Централната избирателна комисия трябва да гарантира по всякакъв начин участието
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: ЦИК трябва да гарантира участието на всички в изборите

Централната изборна комисия би трябвало да подсигурява по всевъзможен метод присъединяване на всички в изборите. Това разгласи пред публицисти в Кюстендил водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за. Тя означи, че на никого не би трябвало да се попречва присъединяване му в изборите, в случай че дава отговор на условията.

,,Принципно ние ще се явим на изборите в остарелия формат на "БСП за България ", в който участваме пет партии. Имаме такова решение на нашите групови органи. Коалиционната формула не я променяме, като състав на партиите'', сподели Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Показателно е, че от ден на ден хора виждат опция за смяна, към този момент са смели да го заявят. На старта на акцията ще обобщим по какъв начин завършва този развой. Ние го обявихме като национална акция за банкет на членове и се веселя, че толкоз доста хора реагираха. Те са две групи. Едните са млади нови, които за първи път идват при нас и остарели членове на партията, които са напуснали заради някаква причина, само че в този момент желаят да възстановят участието си. Хубаво е, че са доста разнородни по специалности, добави още тя.

Според ръководителя на Българска социалистическа партия всички членове ще бъдат потребни за ръководството на страната.

Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за връчи нови членски карти на 21 социалисти. Очаква се идната седмица ще бъдат избрани водачите и мястото на съдружните сътрудници и по-късно ще се редят и задачите листи.

Тя уточни, че всяка седмица в партията има нов банкет на членове и даде за образец Варна, където в последните няколко месеца са признати над 50 души, в Плевен има към 20, а в Кочериново са над 40 души.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР