Централната банка на Китай представи общите насоки за икономическото и

...
Централната банка на Китай представи общите насоки за икономическото и
Коментари Харесай

Китайската централна банка обяви мерки за стабилизиране на икономиката и финансовата система

Централната банка на Китай показа общите насоки за икономическото и финансовото развиване на страната, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция. 

Банката разгласи, че ще работи за попречване на систематичните опасности, пред които е изправена стопанската система на Китай. Тя разгласи, че ще насочва финансовите институции по какъв начин да се оправят с проблемите, зараждащи заради задълженията на локалните управляващи.

В собствен отчет, който отразява осъществяването на политиките й през третото тримесечие на годината, централната банка в Пекин афишира, че паричната й политика ще бъде " мощна и целенасочена ", като тя ще поддържа стимулирането на търсенето на вътрешния пазар в Китай.

" Динамиката на търсенето и предлагането на пазара на парцели (в Китай - бел.ред.) доста се промени ", се споделя в отчета на централната банка.

Китайската национална банка още веднъж акцентира, че чака икономическият напредък на страната да доближи 5 на 100 през тази година. 

Юанът - китайската национална валута, е подложен на напън на интернационалните финансови пазари в последно време, показва Ройтерс. Централната банка в Пекин показва, че ще поддържа обменния курс на юана " по принцип постоянен ". 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР