ЦЕНТРАЛЕН АЙЛИП, Ню Йорк (AP) — Бившият американски представител Джордж

...
ЦЕНТРАЛЕН АЙЛИП, Ню Йорк (AP) — Бившият американски представител Джордж
Коментари Харесай

Адвокатът на Джордж Сантос изразява оптимизъм относно преговорите за признаване на вината, докато изключеният конгресмен се явява в съда

ЦЕНТРАЛЕН АЙЛИП, Ню Йорк (AP) — Бившият американски представител Джордж Сантос изрази оптимизъм за договарянията за признание на виновността по делото за престъпна машинация на Сантос във вторник, сполучливо парирайки опитите на прокурорите да ускорят процеса против отстранения конгресмен.

При първото явяване на Сантос в съда, откогато беше изключен от Конгреса по-рано този месец, неговият юрист Джоузеф Мъри твърди, че е прибързано да се процесът през септември беше напреднат, до момента в който двете страни преговаряха за разрешаване на случая.

„ Трябва да се съсредоточим върху съглашението за признание на виновността. Вярвам, че могат да бъдат плодотворни “, сподели Мъри пред арбитър Джоана Сейбърт във федералния съд в Лонг Айлънд. Той също по този начин твърди, че „ се бори “ да се оправи с „ обемисти материали “, създадени от държавното управление по време на процеса на разкриване.

Сейбърт застана на страната на Мъри, като сподели, че ще се опита да придвижи случая „ колкото е допустимо по-бързо “, само че този септ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР