Центърът на Минесота Тимбъруулвс Руди Гобер получи глоба от 100

...
Центърът на Минесота Тимбъруулвс Руди Гобер получи глоба от 100
Коментари Харесай

Центърът на Минесота Тимбъруулвс Руди Гобер бе глобен със 100 000 долара

Центърът на Минесота Тимбъруулвс Руди Гобер получи санкция от 100 000 $, откакто упрекна съдията Скот Фостър, че не управлява мачовете заслужено и добави, че букмейкърските залози оказват въздействие върху изхода на срещите.

Според Колективния трудов контракт това е оптималната санкция, която даден състезател от Националната баскетболна асоциация може да получи. Подобна глоба до момента бе налагана само на Джеймс Хардън по времето, когато бе състезател на Филаделфия 76ърс и обществено разгласи, че желае да напусне тима.

Гобер получи техническо нарушаване в края на дуела в петък против Кливланд Кавалиърс, който " горските вълци " изгубиха със 113:104. Недоволен от съдийските отсъждания, французинът на няколко пъти потърка пръстите си един в различен, правейки известния паричен знак към Скот Фостър.

" Пак бих го направил. Ще бъда неприятният и ще понеса следствията от санкцията, само че желая да кажа, че такова държание разрушава имиджа на нашата игра. Наясно съм, че
залаганията стават все по-големи и по-големи, само че не би трябвало да бъде по този начин.



От НБА обявиха, че Гобер е санкциониран поради " неуместно и непрофесионално държание към публично лице и обществено критикуване на съдийски отсъждания ".

За Гобер, който този сезон ще вземе заплата от 41 милиона $, това е четвърта санкция за рецензии към съдийски решения.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР