Ценовите оферти на участниците в обществената поръчка за проектиране, изграждане

...
Ценовите оферти на участниците в обществената поръчка за проектиране, изграждане
Коментари Харесай

Отварят утре ценовите оферти за тол системата

Ценовите предложения на участниците в публичната поръчка за планиране, създаване и въвеждане на електронна система за събиране на таксите за прилагане на републиканската пътна мрежа ще бъдат отворени на следващия ден - 4 октомври, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ".

Системата ще бъде на база изминато разстояние за транспортни средства с обща механически позволена оптималната маса над 3,5 т (тол) и на база време за леките коли с обща механически позволена оптималната маса до 3,5 т (електронна винетка).

След оценяването на техническите предложения на участниците, осъществено от тръжната комисия, четири компании са препоръчани за премахване, други две са надлежно с механически оценки 100 т. и 66,67 т.

Срокът за осъществяване на публичната поръчка е 19 месеца. Индикативната й стойност е 200 млн. лв. без Данък добавена стойност. Изграждането на тол системата ще бъде за сметка на определения реализатор. След сполучливото й внедряване изпълнителят ще възвърне своята инвестиция с пари от събраните доходи.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР