Ценностите, за които всички се борим тук в Украйна, са

...
Ценностите, за които всички се борим тук в Украйна, са
Коментари Харесай

Володимир Зеленски: Руснаците изнасилват жени, депортират деца, горят градове. Никой не може да е равнодушен

Ценностите, за които всички се борим тук в Украйна, са настоящи за всеки народ, без значение дали е географски надалеч от нашия народ. Всеки цени сигурността и отбраната от терора. Това съобщи президентът на Украйна Володимир Зеленски във вечерното си видеообръщение. 
 
" Няма подобен народ, който равнодушно би приел това, което донесе съветската окупация - съветските концентрационни лагери, депортирането на децата ни, изнасилването на дами, изгарянето на градове... Колкото повече светът знае за съветската експанзия, толкоз по-бързо агресорът ще загуби и мирът ще се върне. Той ще се върне освен в Украйна - ще се върне при всички по света ", съобщи Зеленски и благодари на всички сътрудници за голямата помощ.
 
Президентът на Украйна означи, че единствено с Украйна НАТО би могло да подсигурява същинска отбрана на Европа от съветската експанзия. Той благодари на литовския Сейм за признаването на нуждата на идната среща на Алианаса във Вилнюс да бъде поканена Украйна да стане член на НАТО. 
 

 
" Благодаря на литовския народ, на всички литовски политици за разбирането по отношение на настоящата обстановка със сигурността в европа. Само дружно с Украйна Алиансът би могъл да подсигурява същинска отбрана на Европа от всевъзможни похищения против своите нации, на съществуващите граници и на интернационалния ред, учреден на правила. Без Украйна е мъчно да си представим това ". 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР