Ценители на силните усещания могат да се наслаждават на бързина,

...
Ценители на силните усещания могат да се наслаждават на бързина,
Коментари Харесай

Випове се дивят на летящ дворец

Ценители на мощните чувства могат да се любуват на експедитивност, разкош и уют в Boeing Business Jet 747-8i – най-големият частен аероплан в света. Съоръжението с дължина 85 метра от носа до опашката с лекост преодолява дистанциите сред Ню Йорк и Хонконг, Кейптаун-Чикаго, Лос Анджелис-Мелбърн. Страхотното странствуване в летящия замък, несъмнено, е налично единствено за випове, а самото украшение на авиацията и вътрешния дизайн е издигнато по поръчка на магнат от Близкия изток. Един от моделите е създаден като „ авариен “ вид за президента на Съединени американски щати.



Интериорите са създание на фамозната френска компания Cabinet Alberto Pinto, като концепцията е била да се реализира изискано-домашна атмосфера.



„ Нашата цел беше лек актуален жанр “, разяснява проектант Иво Пикар. Палитрата е издържана напълно в аристократичните бяло, черно, екрю, златисто, сребристо, тъмнокафяво. Диваните и креслата са най-много в беж. Дърво и стъкло преобладават измежду материалите в спалнята, банята, хола, гостната и кабинета. Картините са от нашумели модерни създатели. Вечерята се сервира на кръгла маса в трапезарията, като тя може да бъде употребена и за игра на карти.



Целият развой по проектирането, производството и декорациите е траял четири години – без нито цент над одобрения бюджет, който не се загатва. Компания от Швейцария обслужва полетите.   

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР