Цените на недвижимите имоти в едно от най-привлекателните места за

...
Цените на недвижимите имоти в едно от най-привлекателните места за
Коментари Харесай

Ограниченията падат, цените - растат

Цените на недвижимите парцели в едно от най-привлекателните места за покупка на парцели от страна на чужденци - Дубай, порастват. Този развой ще продължи до края на годината и таза 2021-ва ще се трансформира в една от най-успешните за локалния пазар, разясняват анализатори в анкета извършена от организация Reuters. Седем от 10 експерти предвиждат, че през настоящата година повишаването ще е в границите на 1.1%, а през идната - 2.8%. Други трима анализатори чакат закъснение темпа на повишаване. Увереността измежду вложителите ще се увеличи, а търсенето ще означи растеж освен с помощта на многото свободни парцели, само че за сметка на стимулиращите ограничения, подхванати от държавното управление. Не би трябвало да се пропуща и фактът, че супер богатите избират Дубай, с помощта на сходството на ограничавания.

" Пазарът на недвижими парцели беше много многолюден през второто полугодие на предходната година и продължава да процъфтява. По всичко проличава, че новите държавни тласъци за развиване на стопанската система също ще окажат позитивно въздействие върху пазара ", споделя Абад Сакето, шеф на изследователския отдел за проучване и данни на Property Finder.

Най-големият риск за закъснение интензивността на пазара би могло да бъде закъснение на икономическия растеж. Други фактори са отсъствието на търсене или неявяване на налични жилища.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР