Цените на морето са още по-страшни. В това са убедени

...
Цените на морето са още по-страшни. В това са убедени
Коментари Харесай

Обичани български актьори изригнаха: По Черноморието е страшен рекет, кебапче и кюфте – 30 лв

Цените на морето са още по-страшни. В това са уверени двама от известните българи – артистът Влади Въргала и огромната родна актриса Латинка Петрова, която живее доста оскъдно от години.

„ Цените по морето всеки ги дефинира по лично убеждение, само че би трябвало да има взаимност в категорията и в обслужването “, съобщи Въргала.

На обичания артист му е обидно, че един чадър на плажа изкарва повече пари от него.

В приблизително заведение две кебапчета и едно кюфте костват близо 30 лв., пресмята Латинка Петрова. Актрисата е ходила с децата си на Българското Черноморие и е сърбала от скъпотията.

„ Добре е, че са децата, тъй като аз не мога да си го разреша. Иначе заведенията за хранене и нощните заведения били препълнени от народ. Хората живеят като за последно “, безапелационна е Латинка.

„ Има страни, които се борят, само че има и страни като нашата, които демонстрират творчество в обедняването и инфлацията “, безапелационен е Въргала.

Според него играчите в петролната индустрия показват все по-сложни условия, с цел да може цените да се вдигнат.

„ Ние сме дребни. Нас могат да ни карат от лудницата в месарницата. И то в транжорната. “ Актьорът споделя, че всичко се прави за народът да е подвластен и в потребност. Защото тогава е послушен… “, добави Въргала.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР