Цените на имотите догодина ще се повишат средно с около

...
Цените на имотите догодина ще се повишат средно с около
Коментари Харесай

Нов скок в цените на имотите догодина, вижте кои са най-търс...

Цените на парцелите следващата година ще се покачат приблизително с към 10-12%, демонстрира прогноза на Национално съдружие „ Недвижими парцели “, представена от pariteni.bg.

Сделките с парцели през идната година ще се случват най-вече без отстъпка и за къс интервал от време, защото и двете страни са доста добре осведомени с пазарните условия и с вероятните сюжети.

Ще продължи наклонност, почнала през актуалната година – все по-отчетливо на пазара ще се нареждат хората над 50-годишна възраст. Вече претърпели едно обезценяване на парите, те изхождат от отрицателния си опит и залагат на най-сигурната стъпка, която познават, изяснява Гергана Тенекеджиева, изпълнителен шеф на „ Адрес “.

По данни на организацията най-купувани у нас са двустайните жилища. Те са близо 45% от осъществените покупко-продажби, с 10% по-малко са сделките на тристайни жилища през 2021 година

Жилищният пазар продължи да притегля купувачи, търсещи жилища за лично прилагане и живот в по-качествена среда. Това обуслови продължаващото търсене на по-големи жилища, а новото строителство остана най-предпочитано, твърди Полина Стойкова, изп. шеф на Bulgarian Properties.

Управляващият шеф на Cushman & Wakefield Forton Михаела Лашова дефинира годината като интервал на акомодация на имотния пазар към новите действителности. „ В доста връзки хората се пробват да се върнат към естествения метод на живот и това основава динамичност на имотните пазари ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР