Цените на билетите за Джетс растат заради докладите, че Тейлър Суифт ще отиде на мача

...
Тейлър Суифт е толкова силна, че хората са готови да
Коментари Харесай

Тейлър Суифт е толкова силна, че хората са готови да плащат за билети за Ню Йорк Джетс.

Новината, че се говори, че звездата ще посети мача тази неделя, за да види звездата на Kansas City Chiefs Травис Келс, доведе до скок на цените с повече от 40% - от $83 до $119 - според TickPick, онлайн пазар.

За да докаже още повече, че Swift-манията е нещо реално, уебсайтът каза на CNN, че това е най-големият брой билети, които са продали за един ден за Kansas City Chiefs през целия сезон.

Front Office Sports съобщи за първи път в четвъртък, че Суифт „планира да присъства“ на мача в неделя вечер, който се излъчва национално по NBC. Преди тази новина StubHub каза на CNN, че е продал двойно повече билети за тази игра от първото изненадващо появяване на Swift миналия уикенд.

04 Travis Kelce Taylor Swift SPLIT Рийд Хофман/AP/Angela Weiss/AFP/Getty Images

И Суифт е почти толкова популярен, колкото Арън Роджърс: Играта е втората най-продавана игра за този уикенд за сезона досега, според StubHub, само след началната игра, когато Роджърс направи краткия си дебют като куотърбек на Джетс.

Появата на Суифт в игра на НФЛ беше хит по повече от един начин. Продажбите на фланелката на Kelce „отбелязаха почти 400% скок в продажбите“ в понеделник, каза Fanatics преди CNN.

Дори телевизионните рейтинги сред демографията на нейните фенове скочиха, като Variety съобщи, че играта миналата неделя е била „най-високата сред демографските групи на жените във възрастта“ от 12 до 17 години и от 18 до 49 години за седмицата.

За протокола обаче нито Суифт, нито Келси са потвърдили публично, че всъщност се срещат. Kelce каза в своя подкаст тази седмица, че Суифт „изглежда невероятно“ и че приятелите и семейството му нямат какво да кажат за нея освен невероятни неща.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР