Цени, близки до тези на двубоя на Кубрат Пулев със

...
Цени, близки до тези на двубоя на Кубрат Пулев със
Коментари Харесай

Билети от 20 лева за мача на Кобрата с Фюри

Цени, близки до тези на дуела на Кубрат Пулев със Самуел Питър от 2016 година, ще бъдат посочени за конфликта на Кобрата с Хюи Фюри. 37-годишният българин ще се изправи на 27 октомври в “Арена Армеец ” против 14 лета по-младия от него британец. Битката ще дефинира идващия формален кандидат за международната купа на IBF, която е владеене на Антъни Джошуа.

Според най-успешния български управител в историята на професионалния бокс - Ивайло Гоцев, билетите за галавечерта след два месеца ще стартират от 20 лв.. Такива бяха цените точно за мача на Кубрат Пулев с Нигерийския призрачен сън. Впоследствие те бяха увеличени двойно за дуела с Кевин Джонсън през април 2017-а, само че по гледище на Кобрата още веднъж понижени в дните преди дуела.

Гоцев показа, че са планувани общо 8 срещи в програмата, както и конференция с братовчеда на Тайсън Фюри, която би трябвало да се организира в края на август или началото на септември.

Промоутърът, който си партнира с Пулев и Зауерланд за организацията на галавечерта в столицата, добавя, че се обрисуват извънредно забавни подгряващи дуели.

Очаква се Тервел Пулев да боксира за купата в полутежка категория на Европейски Съюз, а негов противник би трябвало да е непобеденият поляк Адам Балски (12-0). Спас Генов пък най-вероятно ще се изправи против Коко Семерджиев - Тайсъна. Гоцев удостоверява, че един конфликтите ще бъде за купата на България в суперполусредна категория сред Йосиф Панов-Пепелянката и Стилян Костов-Убиеца. В “Арена Армеец ” ще се изяви и един от най-прогресиращите американски боксьори в тежка категория - Джеймс Уилсън. Специалистът в К1 има 7 победи от 7 дуела, а негов противник се обрисува да бъде Рафаел Зумбано, написа “Тема Спорт ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР