Цената в туристическия бизнес е среща на търсенето и предлагането.

...
Цената в туристическия бизнес е среща на търсенето и предлагането.
Коментари Харесай

Полина Карастоянова: 8 хиляди лева за новогодишен пакет е отлична новина за България

„ Цената в туристическия бизнес е среща на търсенето и предлагането. И в случай че ние имаме среща във Велинград сред притежател и учредителен екип, който основава оферта и артикул на тази стойност, и имаме клиенти, които са подготвени да платят този пакет, това към този момент е една отлична вест за България и за българския туристически артикул, тъй като тя е аналогична с куверта в Айфеловата кула, с новогодишния куверт в Лас Вегас, на панорамните етажи в Дубай и където и да е другаде по света. “ Така Полина Карастоянова, изп. шеф на Сдружение „ Национален ръб по туризъм “, разяснява в студиото на Euronews Bulgaria ценовите върхове при офертите в туризма – 8 хиляди лв. за новогодишни пакети във Велинград.

„ Това е изцяло обикновено, когато приказваме за световна промишленост като туризма “, посочи тя.

 
В професионалния и в световния прочит на туризма цената не е производна и не е директна проекция на остойностяване на някакви артикули, които консумираме – легло, обслужване, храна, питиета и така нататък Цената в туризма, неговата добавена стойност, е в прекарването. А прекарването е персонален избор, персонално чувство за това къде се чувстваш благополучен, къде се чувстваш най-добре. И къде искаш да създадеш нови мемоари, тъй като всяко последващо пътешестване основава нови мемоари.
Що се отнася до настоящата политическа обстановка, Карастоянова показа, че във време на рецесии, на тествания и на провокации, политическите водачи би трябвало да търсят обединяването.

 
Обединението значи почитание към традициите – освен към писаните, само че даже и към неписаните правила.
Според нея в този момент сме изправени пред политическа поръчка, в която една група хора са светци, а всички други са грешници.Карастоянова, която е част от инициативния комитет за основаване на Политическа партия „ Български напредък “, чака Стефан Янев и неговата групировка да бъдат стабилизиращ фактор и глас на разсъдъка и на способността да се вземат решения.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР