Цената на черешите в Англия е по-ниска от тази в

...
Цената на черешите в Англия е по-ниска от тази в
Коментари Харесай

Българка в Лондон: Защо тук вносните череши са по-евтини от българските в България (СНИМКА)

Цената на черешите в Англия е по-ниска от тази в България. Това оповестява 24rodopi.com, базирайки се на българка, която живее в Лондон.

„ Тези фотоси са доказателство, че черешите в Англия, които другояче са импорт от Испания, са по-евтини от черешите в България. Може в България да се гордеем с черешовите си градини, само че с тези цени от 3,50 – 4 лв. на кг все по-малко българи ще си разрешават този апетитен костилков плод. Тъжно е. Особено от това, че са лишени и доста много деца “, написа сънародничката ни.
 Българка в Лондон: Защо тук вносните череши са по-евтини от българските в България (СНИМКА)

„ Намалението за кг първокачествени череши от Испания (възможно най-хубавото, което се предлага в Англия) е от 4 паунда на 1,60. Днес разговарях с мои близки в България, оказа се, че цените са сред 3,50 и 4,50 лв. на кг “, прибавя тя.

„ Не желая да съпоставям минималните заплати в Англия и България, междинните, пенсии и т. н. Става още по-тъжно. Много, но доста ни е скъпа храната в България, някои от нещата са по-евтини даже в най-богатите европейски страна “, написа в умозаключение българката.

Още от Любопитно

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР