Цената е определена съгласно договора ни с дружеството Автомагистрали, след

...
Цената е определена съгласно договора ни с дружеството Автомагистрали, след
Коментари Харесай

Ремонт на участък на АМ Тракия по-скъп от изграждането, от АПИ: Не сравнявайте различни епохи

Цената е избрана според контракта ни с сдружението " Автомагистрали ", след търг и това е действителната цена. Това съобщи Иван Досев, член на УС на Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ), по отношение на. Оказа се, че ремонтът е по-скъп от построяването на автомагистралата.
Цялата автомагистрала е строена за 2,7 млн. лв., в този момент две платна костват 3,4 млн. лв. т.е. 1,7 млн. лв. за едно платно. Цената е по настоящи стандарт и не е правилно да се съпоставят разнообразни столетия, посочи Досев по Нова телевизия.
 До дни стартира ремонт на смъртоносния сектор от Автомагистрала Тракия До дни стартира ремонт на смъртоносния сектор от Автомагистрала " Тракия "
Около два месеца след тежката злополука на автомагистрала " Тракия ", при която починаха петима души, а шестима пострадаха, част от пътя ще...
40 километра, за които приказваме, са въведени през 2017 година, а 12-те километра с нараснала централизация на произшествия са пуснати поетапно сред 1995 – 2000 година. Различни компании са построили и ще вършат в този момент ремонта, добави Досев.
Ремонтът би трябвало да завърши за 30-35 дни, стига времето да разрешава, добави Досев, визирайки първата част – 12 километра, където нямало потребност от толкоз съществени ремонтни действия.
За Досев посочи, че има " по-цялостна ревизия " с външни представители, в това число академични специалисти, откакто при последната ревизия била, че няма градивна заплаха.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР