Целувката на истинска любов за Спящата красавица или покана за

...
Целувката на истинска любов за Спящата красавица или покана за
Коментари Харесай

Зендая и Джей Ло са сред водещите на тазгодишната Met Gala

Целувката на същинска обич за Спящата хубавица или покана за бала на музея " Метрополитън "? Тези, които са в редиците на интернационалните звезди - и разчитат на благоволението на Анна Уинтур, не се постанова да избират, съобщи Асошиейтед прес.

Звезди на киното, модата, музиката, спорта, политиката и обществените медии напълно скоро - на 6 май, ще се изкачат по стъпалата на музея, с цел да пият коктейли, да вечерят и да прегледат новата галерия " Спящи хубавици: Да пробудим модата още веднъж ".

Най-голямата нощ на модата стартира през 1948 година като социална среднощна вечеря и даже не се състои в " Метрополитън ".

Над 70 години по-късно това е едно от най-фотографираните събития в света, известно с главозамайващия си червен килим, въпреки цветът му не всеки път да е червен.

Партито се провежда за - набирането на средства за Института за костюми на Музея на изкуствата " Метрополитън " и лансирането на годишната пролетна галерия, която притегля стотици хиляди гости в музея.

Миналата година бяха събрани рекордните 22 милиона щатски $.

Погледът на целия свят обаче е ориентиран към самия килим и листата с 400 посетители, който е обект на гневни спекулации до последната минута.

Домакини на блестящата церемония във вечерта на първия понеделник на май ще бъдат певицата и актриса Дженифър Лопес, регетон звездата Бед Бъни и актьорите Крис Хемсуърт и Зендая. Те ще се причислят към организаторката на проявата - именитата основна редакторка на американското издание на сп. " Вог " Ана Уинтур.

За Хемсуърт това ще е първо присъединяване в галата.

Темата може и да се върти към " спящите хубавици ", само че има малко общо с приказките.
 
" Спящи хубавици: Да пробудим модата още веднъж " - заглавието на съпътстващата галерия, се отнася до облекла от сбирката на Института за костюми. Досега те са " дремели " и е време да да бъдат " събудени " и изложени. Някои от тях са прекомерно нежни и могат да се разпаднат, в случай че бъдат окачени в изправено състояние. Очаква се облеклата да бъдат сложени в специфични стъклени " ковчези ".

Кураторът Андрю Болтън е подбрал 250 експоната, обхващащи четири века, написа Българска телеграфна агенция.

Темата е съпроводена от дрескод - тази година " Градината на времето ", които постоянно се поясняват прекомерно свободно.

Влизайки в музея, гостите минават около голяма цветна комбинация във фоайето. Наблизо постоянно свири оркестър. Поканените избраници по-късно се насочат към коктейлите, последвани от вечеря, или отиват да прегледат изложбата. Знаменитостите, които считат да провокират възторг с появяването си, от време на време, както е съвременно, идват със забавяне.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР