Целта за Ливърпул е ясна на всички в съблекалнята -

...
Целта за Ливърпул е ясна на всички в съблекалнята -
Коментари Харесай

Окслейд-Чембърлейн: Целта в Ливърпул е ясна - искаме да спечелим всичко

Целта за Ливърпул е ясна на всички в съблекалнята - да бъде извоюван всеки трофей, за който тимът се състезава. Това съобщи халфът Алекс Окслейд-Чембърлейн в изявление за клубния уеб страница при започване на подготвителния лагер на "червените ".

"В момента най-важно за нас е да се подготвим чисто физически, а и да натрупаме по някоя друга минута в игрово движение. Трябва да си върнем формата, защото задачата за нас е ясна - да спечелим всичко. През предходната година съвсем го направихме, спечелихме и два трофея. Самите ние имаме големи упования и знаем, че можем да вземем всеки мач. Вдигнахме високо летвата и не можем да разочароваме почитателите ", съобщи той.

Day ✌ in the bank!
— Liverpool FC (@LFC)
През това лято Ливърпул загуби Садио Мане, само че Мохамед Салах подписа нов дълготраен контракт, а на "Анфилд " бе притеглен и нападателя Дарвин Нунес от Бенфика. Ливърпул подписа и с надарения младок от Фулъм - Фабио Карвальо, а съгласно Окслейд-Чембърлейн конкуренцията за място в състава продължава да бъде жестока.

"Радвам се за Мо (Салах), той чака много време за това. Освен за него, този контракт е доста значим и за Ливърпул като клуб. Знаем какъв брой направи той за тима и какъв брой огромна част от триумфите са реализирани с негово подпомагане. Това са положителни вести и за останалите момчета в тима, защото запазихме футболист, с който постигнахме триумфите от последните години. Надявам се да иден още много ", споделя още халфът.

"Срещу Дарвин сме играли и видяхме от първа ръка на какво е кадърен той. Много ми припомня на Луис Диас, когато пък той бе в Порто. Даврвин е атлетичен, бърз и мощен физически. Помня по какъв начин гонех на терена Луис. За да поддържаш неговата скорост, би трябвало непрекъснато да си на пета предавка. Той обаче намира и шеста, а там нещата към този момент стават комплицирани.

Don’t try to get into a race with
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР