Целта ни е субективният човешки фактор да бъде сведен до

...
Целта ни е субективният човешки фактор да бъде сведен до
Коментари Харесай

Треперете! Задават Се Нови Арести На Знакови Българи! Бойко Борисов Лично Погва Всички, Които Са

Целта ни е субективният човешки фактор да бъде редуциран до най-малко. Вече имаме 100% надзор върху пристанища, рафинерии. Убеден съм, че до няколко месеца резултатите в горивата ще бъдат същите, мога да ви обещая. Тези, които не се съобразиха с цигарения бизнес, са в арестите. Моят съвет към всички е по най-бързия метод да си приведат бизнеса в бяло ", разяснява министър-председателят.

" Съпротивата е огромна. Всеки желае, в случай че може вместо 6 лева да даде 3 лева за една кутия цигари. Същите тия хора обаче желаят след това пенсиите и заплатите им да се усилят. Така че моят зов по тематиката за горивата - тъй като е настояща, е асоциациите да създадат по този начин, че да извършват наредбите. С тези, които не се съобразиха по другите сектори, видяхте какво се случи. Моментът е подобен, че страната се дисциплинира ", съобщи Борисов. " Използваме всички ограничения оптимално да се осветли секторът ", означи министър председателят.

Приходите в бюджета от битката против незаконните цигари, меса и захарни произведения са с 50% повече, похвали се още министър-председателят.

" Доста се направи през тези години и то безапелационно. И това са стотици милиони повече в бюджета. И с това се дава опция за нарастване на училищен заплати, полицейски заплати, съдии, прокурори. Политическата воля е значима, значимо е и че ДАНС, Министерство на вътрешните работи, Групово дело " Гранична полиция " и така нататък направиха потенциал, с цел да може да се свърши тази работа ", съобщи Борисов.

Премиерът посочи като хубаво това, че конкурентните в сектора са се сработили.

" Освен стотиците милиони повече в бюджета, сътрудниците работиха доста съществено и по захарните произведения, месата и така нататък Има хранилища, които с месеци стоят затворени, като знаят, че стоят данъчните при тях. В тази сфера, в която става въпрос за доста пари, доста елементарно се корумпира. Утре имаме заседание с регионалните дирекции, тъй като всяка вечер всяка дирекция дава информация какво е арестувано като цигари, алкохол, нарязан тютюн. По същата скица сега управляват горивата ", изясни Борисов.

4,4% е най-ниското равнище на незаконни цигари до момента и съм задоволен, че това е израз на положителната работа на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи, сподели основният прокурор Сотир Цацаров.

" Искам да отбележа два момента. Първият е разбиването на заводи за произвеждане на незаконни тютюневи произведения, чийто потенциал конкурираше легалните производители. Вторият е, че бяха признати промени в Наказателния кодекс, които разрешиха да бъдат инкриминирани производството и разпространяването на незаконни цигари. Така че тази цифра - 4,4% е най-ниската до момента и съм задоволен, че това е израз на положителната работа на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи ", съобщи Цацаров.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР