"Целта е авиацията да стане по-малко предпочитана, но това няма

...
"Целта е авиацията да стане по-малко предпочитана, но това няма
Коментари Харесай

Експерт разкри идва ли краят на евтините самолетни билети

"Целта е авиацията да стане по-малко желана, само че това няма да се случи. Хората ще продължат да летят. Само по-бедните хора няма да могат. Държавата намира метод да ни вземе парите посредством нова мярка.

Целта е да се употребява повече железопътен превоз.

Но в случай че се вкара този налог и ние трътнем от София за Хамбург с трен, нали знаете какъв брой време ще ни отнеме?! Това е извънредно постепенно. Много българи пътуват непрекъснато, с цел да работят. За мен е шокиращо, че България се причислява. За да се понижат въглеродние излъчвания от транспрота да спреш стопанската система?! Европа се самоубива по този метод.

Каквито и налози да дават за горива и превоз, това е просто взимане на едни пари. Това е еко вълната. Сега приказват за полетите, на следващия ден за месото. Това са рискове от мощно клатушкане. Европа изпадна в суматоха от климатичните политики и гледа да реагира незабавно.

Авиацията е на 10-то - 11-то място по напредък на излъчванията. Без авиация светът не съществува. "

Скокът ще е с към 20 до 60 евро на билет.

Преди дни България се е присъединила към евроинициатива, която упорства за еко налог върху самолетните билети, удостовери и финансовият министър.

Според сектора оскъпяването е разграничено на три ценови групи. Най-евтините билети ще нарастнат с 20 евро, най-скъпите с към 60 евро.

Инициативата обаче занапред би трябвало да бъда припозната като част от дневния ред и на Европейската комисия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР