Целта на вота на недоверие беше да обслужи една предизборна

...
Целта на вота на недоверие беше да обслужи една предизборна
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: След този вот на недоверие проблемите ще продължат, хората си ги избраха тези некадърници - сега ще им сърбаме попарата

Целта на вота на съмнение беше да обслужи една предизборна акция на партиите, които са в съпротива. Това сподели за аудиокаста " Това е България " на " Фокус " Красимир Каракачанов – почетен ръководител на Вътрешна македонска революционна организация, някогашен вицепремиер и министър на защитата.

" Не, че няма съображение тематиката за положението на сигурността и защитата – в противен случай, има доста съществени учредения, тъй като виждаме, че има извънредно съществени проблеми, подбудени както от интернационалната обстановка – войната в Украйна, войната в Близкия изток, тероризма, напрежението в Косово, бежанският поток на незаконни имигранти към Европа и към България. Основания има доста и в региона на защитата, дотолкоз, доколкото виждаме, че държавно управление е извънредно несъответстващо във връзка с дейностите, които подхваща за повишение качествата на Българската войска да извършва своите отговорности. Като вземем и обстоятелството, че в последната година, година и половина понижава числеността на армията, защото тези, които постъпват на настояща работа, са по-малко от тези, които напущат, и така нататък, и така нататък, учредения има. За страдание, вотът беше деклариран преди изборите за черпене на политически дивиденти. Едва ли това оказа помощ на партиите, които го внасят. За страдание, и дебатът беше много килнат, и то най-много поради държанието на държавното управление ", разяснява Каракачанов.

" И министърът на защитата Тагарев, и министър-председателят, и депутатите от ръководещото болшинство надали не ни обясняваха, че всичко е чудесно, че армията е в чудесно положение, че тя се модернизира, изобщо лъжеха, необмислено лъжеха тези хора. Армията не е в положителното положение. Бойният дух на армията не е в положително положение. И за това не е отговорен нито Путин, нито някаква кремълска агитация, както се пробват да ни изясняват, а безредните и безусловно недомислени дейности на държавното управление във връзка с армията. От друга страна, опозицията уточни проблемите, само че за жалост, не беше безапелационна и съответната, защото очевидно не бяха си създали труда да се задълбочат в проучването на действителните проблеми на армията. То, като огледа човек, и от партиите от опозицията няма и един, който да има естествена военна просветеност. След това се стигна и до обидни квалификации – изобщо, следващият фарс в нашата политика. Но той е двустранен. Но това не взема решение проблемите със положението на сигурността и защитата. Напротив, след този избор аз съм уверен, че проблемите ще продължат, тъй като държавното управление няма ясна визия какво би трябвало да прави, преценява се с непозната политика и с непознати решения, само че не и с решенята, които са нужни за армията. За страдание, такава е нашата реалност. В края на краищата, хората са си ги избрали тези некадърници, които ни ръководят, в този момент ще им сърбаме попарата ", добави някогашният министър на защитата.

Цоня СЪБЧЕВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР